Черемшина

Влад Кучерявый
Черемшин, моя, черемшина!
Ти чарівна, як люба дівчина!
Твої квіти кохаю біленькі...
Я закоханий в тебе, рідненька!

Вітер ніжно тебе обіймає
І в долоньки красу він збирає…
Назавжди залишайся такою!
Назавжди залишайся весною!

І птахи хай з тобою співають
Та закохані розум лишають
Від твоєй краси білосніжної
Завжди лагідної, юної та ніжної!


26.05.2008 - 09.01.2015


Прим. К моему сожалению, у автора этих строк только "шапочное" знакомство с украинской грамотой  - не судите строго...  Буду признателен, если кто укажет на ошибки - с благодарностью их исправлю...