Життевий обрiй

Василий Касьяненко
Доба сплива, роки летять,
Минають добрі та недобрі,
Їх  не спинить, не приховать,
А вік   такий, що видно обрій.

Я не зозуля вік  кувати,
Що Бог відпустить – все моє,
Вже час минув бешкетувати,
А  жити ще бажання є.

Життю завжди треба радіти -
На  всякий  час, свій інтерес,
Дорослішими стали діти.
І бач, куди сягнув прогрес.

Онуки з часом підростають,
В майбутнє хай ідуть з пітьми,
Ідуть вперед та розум мають,
Важливо, щоб були людьми.

Як   кіт, я сяду під віконце,
Та міркуватиму в тиші.
Крізь шибку добре гріє  сонце,
А я складатиму вірші!