Подруге

Виктория Кузьменкова
Прошу тебе,мила,тримайся
В житті бувають різні дороги
Прошу тебе,мила,всміхайся
Забудь усі біди,забудь всі тривоги

Ти сильна я знаю,я знаю напевно
Ніколи ти від проблем не тікала
Ніколи нічого не робила даремно
І впаши ти зразу на ноги вставала

Ти не слухала тих,хто у тебе не вірив
Хто говорив,що не вийде нічого
Ти прямо йшла до своєї цілі
І завжди здобувала ти перемогу

Бували у тебе й нелегкі моменти
Коли ти не знала,Як далі жити
Коли,здавалось, увесь світ проти тебе
І ти не взмозі нічого зробити

Але і тоді ледь уставши із ліжка
Ти знову повільно на ноги вставала
І натрапивши знов на життєву підніжку
Ти сміливо і впевнено її обминала

Прошу тебе,мила,тримайся
В житті бувають різні дороги
Прошу тебе,мила,всміхайся
Забудь усі біди,забудь всі тривоги