Заморськ правила

Олесь Велигура
У заморському місті Амстердамі
Правило одне – завжди платити Дамі!
Не тільки дамці із „Red Light District”
Велить Державний Виконуючий Рескрипт
Бо так велить Святе Писання –
Як дамочка дає, плати їй без зітхання