Рiздво

Сергей Комарецкий
Зимний вітер виє в полі.
В світі заметіль.
Віє в лісі, на стодолі,
Віє звідусіль.

Намело по стріхи хати,
Замело стежки.
У краснім куті лампади
Гріють образи.

Сутеніє. Зірка зходить
Розганя пургу.
Дітлахи Вертепи водять
На хвалу Йому.

Люд увесь принарядився,
Звістка надійшла.
Що Син Божий народився,
Славімо Христа!
29.12.2014