***

Виктория Кузьменкова
Ніколи не кажи,що буде все погано,
Ніколи не кажи,що віходу немає,
Ніколи не кажи,що будеш ти нещасний,
Бо час все змінить,час завжди міняє

Ніколи не кажи,що ти не зможеш,
Ніколи не кажи,що любиш ти назавжи
Ніколи не кажи,що будеш завжди поруч,
Та не кажи,що завжди скажеш правду

Ніколи не кажи,що сили закінчились,
Коли відчуєш ти себе слабким,
Ніколи не кажи,що будеш ти нещасний,
Тому що згодом стане все легким

Ніколи не кажи,що будеш ти один, ,
Тому що в світі є людей багато
Ніколи не кажи,що все тільки твоє
Бо треба вчитися ще й віддавати

Ніколи не кажи,що все в житті стабільно
Ніколи не кажи,що все пусте довкола
Ніколи не кажи,що безнадійно все у тебе
Ніколи не кажи ніколи