***

Чарли Марс
Я пам'ятаю як здригався від пісні "Скорпіонів"кожен день.
А ти вже мабуть і забула, що то пісня "Холідей".
Я поставив на тебе цей дивний рінгтон.
А вона мене душить наче скажений пітон.

Він співає, що хоче віднести її на край Землі.
А я хочу розчинити тебе в алкоголі.
Адже жити з собою в неволі із слізьми -
Вже не можу закривати все в собі, за грудьми.

Мій промінь перетворює тебе на пил.
Мій корабель не піднімає знову ворожих вітрил.
Наш безлюдний острів перетворився у пітьму,
Де ти віддаєш свою любов іншому...

Ти замінила фальшиве тепло на справжній холод.
Ти замінила наш фільм на епізод в німому кіно.
Нехай я для тебе ніхто, найогидніший в світі ірод,
Але в серці залишись моя кохана Руїна!