З душ

Павел Дарти Чернышук
Ось тут стою я на Землі
Та бачу розголоски неба
Скажи мені
Скажи мені
Чому тобі все так не треба?

Мій хор палає у душі
Та хоче мріяти про тебе
Скажи мені
Скажи мені
Все щось прийнятне та й про себе.

Я бачу рухи уві сні
Так все непевне та тремтяче
Скажи мені
Скажи мені
О мов хоч щось, бо навіть лячно.

Я їду тут, рахуючи земні
Ті дні, що так вважав не цими
Скажи мені
Скажи мені
Думками сплітаючи своїми...