Джерельце

Александра Крушевская
Поміж квітів і трави джерельце текло,
Трави й квіти напувало воно.
Задивлялося з небес сонечко на нього
І казало: "молодець! Все робиш чудово!"

Сонце лучики пустило і веселку звеселило,
А веселка вийшла з хати та й почала танцювати...
Ось і квіти барвінкові пелюстки розкривають,
Ось дзвіночки веселкові весело лунають!