Надiя

Алла Мисяк
Лихо землю охопило - любу, мою рідну,
Зобижає що силоньки, як сирітку бідну...
Горю словом не поможеш , треба щось робити,
Від ворога рідну землю разом боронити.
Розпочата вже війна, тяжко зупинитись,
Бога будемо просити ,щоденно молитись.
Захисти благаю , Боже, від лиха чумного.
Ніхто в світі не бажає жахіття такого!
Богородиця Марія ,матуся Ісуса,
До тебе взиваю  й тобі помолюся.
Нехай по всій Україні поселиться спокій,
Мир ,добробут процвітає на довгії  роки.
Гріху злому Україно, не корись  нізащо.
На добро надію маєш ,зло тобі те нащо?
Я у тебе вірю - якщо з Богом будеш,
У вірі укріпнеш, воленьку здобудеш.


11 січня 2015р.              Автор : Місяк Алла

Малюнок автора