боляче

Настя Мацуга
боляче,
дуже боляче
бачити очі твої
під кутом
знаючи,
що у серці моїм
усе горить,
а у тебе -
покрите льдом.

"ти відповіді не шукай,
хай тобі снюсь не я -
зорі. тиша. холодний гай.
вкрита памороззю земля".

очі - зброя твоя,
погляди - кулі,
що б'ють між ребер.

розсудок мій у імлі,
а ти взяв білет
у партер,
подивитися,
як там мені.

5.01.15