Без Малороссии - будущего нет

Андрей Лидин 2
Згадаймо, хлопці, звідки ростуть ноги
І де калдобини «української» дороги.
Вже досить бути «народом без пуття»,
Бо може й не стати можливості вороття.
Скільки предки дбали наші за Русь святу?..
Моє питання риторичне і воно про їх мету…
А мета, погодьтесь всі, батьківська свята –
Хай діти горя не знають і Держава зроста.

Ще на початку минулого ХХ сторіччя
Не було – ні України, ні її протиріччя.
Були собі «українські» товариства…
Вони ж не мріяли про політичне свинство.
Про те, щоб гетьману - на золоті унітази -
Працювали мільйони українців - зразу.
Щоб мільярдером зять гетьманський став
Попри - розсудок здравий, Закон і Устав…

Плебейське в Києві «українство» -
Нечуване досі – політичне свинство.
Воно доходить до не чоловічих мір,
В ньому зростає братовбивчий звір.
Він – без оглядки на пам’ять історичну.
Творить зло, вбиває Віру категорично.
На Хрещатику, в колисці Православія –
Не місце крадіям і їх пустословію.

«Окраїнця» - трагічна завжди планіда -
Він же про Русь забув і малороса діда,
Що Віру Православну віками боронив
І за кредити - ні в кого не просив.
«Окраїна» в борг – у дурнів в честі,
Тому у владі - стільки глянь - нечесті.
«Україна» скрізь, як та…що з Пікаділі,
Це знають в Одесі, Львові, і на Поділлі…

Софія і Лавра, Богдан і Золоті Ворота –
Заручники окраїно-майданного болота,
Що на синь Дніпра і вишневу Малоросію
Напливло лукавою оранжевою осінню…
Без минулого – майбутнє лиш дуріє,
І мало що в житті корисного зуміє.
Працюй, мисли і людям добро твори…
Пам'ять Вітчизни живе, ти з нею говори.
………………………………………….
РS.
Хто без пам'яті – той скаче в капкан
Лукавих прохвостів. В США їх – клан.
.....12.12.2014. Запорожье-Одесса