Не трогайте львовщину...

Андрей Лидин 2
Той співає "ще не вмерла",
Хто зраду гетьманську рятує.
Сланцева "свиня" їх підперла,
Але Львівщина її не нагодудує.
Сланцеве свинство Барака
Має страшніші апетити...
Від нього ж - у Світі драка -
Її замовляють Штатів паразити.
Крим і Донбас - перші зрозуміли
І загрозу - свинську - зупинили.
Життя у Харкові і Сумах настане -
Коли всіх евро-свинство дістане.
Проста для українства арифметика -
Відділити свинство - і кібернетику.
.....9.12.2014 р. Одеса - Львів