Коляд, коляд, колядниця...

Раиса Зимина 2
 Завітали  в  нашу  хату
 Парубки  завзяті.
 Час  прийшов  колядувати,
 Та  пісні  співати:

 "Щастя,  Боже,  дай  родині,
 Діточок  слухняних,
 Мира  –   вам  і  господині,
 Почуттів   весняних!

 Щоб  родило  жито  в  полі,
 Щоб  водились  гроші,
 Посміхалась  щоби   доля
 Трударям   хорошим!".

 На  святковій  скатертині – 
 Гуска  та  приправи.
 Честь   і   шана   господині,
 За  чудові   страви!
 
 А   дівчата  у  віконця
 Хлопців  виглядають.
 Білі  личка,  наче  сонця,
 Усмішками   сяють!

 13  января 2015

Плейкаст от Тани Рудаковой Ссылка на другие ресурсы внизу страницы