Бiлий мiсяць

Анни Красова
Може, у ваших краях не бувала вона,
Але з'явиться сніжной ходою.

Раптом зайде до вас легким сном
За вікном, добрим гномом, дзвінкой колядою.

Та дізнатись її поспішати не треба,
Бо намистом розкине загадки.

Чари всiх пелюсток їй відомi давно
I повітря зорі, мрiй повадки.

Вас оточать ілюзії щільним кільцем,
Але й істина стіснет в обіймах.

Не цілком осягать, покохать до кінця,
Подивись - місяць бiлий вже вiльний.