Водохреще

Анжелика Машина
Водохреще

Водохреще прийшло нове,
З щитом, хрестом і бойове,
Хай будуть у родинах всі живі,
Малі, середні, молоді!

Хай все скоріш уже скінчиться,
І кров людська не буде литься,
А буде мир і свято в хаті,
Звичайно, і грошей назбирано багато!

Бажаю, щоб це свято, що чекаємо,
Буде осяяно хресним знаменням Ісуса,
Бажаю всім всілякого, чекаємо,
Що скажуть люди – «Більше не боюся!»

Водохреще прийшло, вітаю,
З водою стрімголов лети,
До церкви промайнувши зграю,
І діток, молодих, старих,
Щоб все скінчилося скоріше,
Я це благаю в Бога й тиші!
19.01.2015 р.