В тання

Анжелика Машина
Вітання з Новим роком!

Гайнемо ми аж до зірок!
Щасливих, радісних думок!
У новорічні свята і різдвяні,
Най будемо ми у коханні!

Любові і кавказького довголіття,
Бажаю всім у це століття,
І друзів щирих – найщиріших,
Бажаю обіймів найпалкіших!

У це небезпечнеє змагання,
Колишній чемпіон вчепись,
Наснаги і здійснення бажання!
В оцей момент воно здійснись!

Гайнемо ми аж до хмаринки,
Щасливих, рідкісних думок.
Кутю бажаю скуштувати з родзинки,
Хай прийде мир у цей куток!
13-14 січня 2015 року