59-12-

Валео Лученко
Насправді багато слів не потрібно.
Про найголовніше краще зовсім мовчати.
Тиша може вмістити всі звуки.
Чорна діра усе світло.
А квантова порожнеча новий Всесвіт.

Що далі живеш, то менше треба.
Комусь доводити очевидне.
Тягнути пласке, котити кругле.
Мірятися статусами, марнувати дні і ночі.

Хто знає, як краще саме тобі саме зараз вчинити?

Можеш випити валер'янки.
Або просто води...