Дiти Украiни

Алла Любарец
    Милостивий Боже ,          
 Ти все бачишь , чуєшь ,
 Діточок маленьких ,
 Завжди нагодуєш .
 Захисти від кулі ,
 Маму , тата й брата ,
 Борони їх  , Боже ,
 Збережи їх хату .

   Діти просять миру ,
 Моляться до Бога ,
 Не покинь країну ,
 Вона не убога .
 Сама краща в світі ,
 Щира та багата .
 Подаруй їм спокій ,
 У Різдво на свято .           Різдво - Рождество

   Пісня колискова ,
 Рідний голос нені ,
 Очі волошкові ,
 У Свята Зелені .              Зелені Свята - Троица .

   Хай почують люди ,
 Що життя триває ,
 Свято для дитини ,            Свято - праздник .
 Без війни буває .