А я живу

Евгения Гитальчук-Вирченко
А я живу, сміюсь, сумую
І вранішню зорю стрічаю,
Й кожного дня тобі, мій друже,
Свої вітання посилаю.

Ти ж у своєму "закордонні"
Інші, свої турботи маєш.
Може, тепер моє імення 
Навіть не зразу й пригадаєш.

Але все краще, що я мала
В життєвім вирі чарівнім,
Усе навіки пов'язала
З високим Іменем твоїм...