Не подаруй душ сво храм

Алина Винниченко
Не подаруй душі своєї храм
Тому, кому він і повік не треба.
Життя пройде і не помітиш сам,
Мов пролетить лелекою над степом.

На перехресті доль завжди туман
І ти один, а це багато значить.
Не віддавай душі своєї храм,
Тому, хто і впритул його не бачить.