Я дивлюсь...

Алим Зелинский
Я дивлюсь в бездонне вічне небо,
Що яскраво зорями горить,
І молюсь Спасителю до Тебе,
Бо душа страждає і болить.

Я до Тебе, Господи мій, лину
І молюсь, благаючи без слів,
Щоб мене, як діву Магдалину
Ти сьогодні, Боже, пожалів.

Бо ніхто крім Тебе не поможе
У моїх стражданнях і журбі.
Я велика грішниця, мій Боже,
Душу й серце віддаю Тобі.

Вірю я, недовго вже блукати,
Вічна ніч мене не обійме.
Я Твоєї прагну благодаті,
Ти зігрій, Спасителю, мене.