А ние...

Борис Калинов
 А ние -
нищите,
Храмове строим.
Отново...
От залъка
на сетни сили,
пряко мъката на дни,
години,
трошици за Душата
си делим.
Отново...
Упование е
само
Божието слово!

Странник
17.01.2015г.
Антонов ден.
Пловдив