Я так сумую за тобою

Леа Акимова
Я так сумую за тобою,
Без тебе небо посивіло.
Без тебе в грудях серце моє
Повільно б’є, немов зомліле.

Я так сумую за тобою,
Немов душа в тебе лишилась,
Цією вільною зимою
Одній тобі лише відкрилась.

Я так сумую за тобою,
Як берег моря за волнами,
Але я серце заспокою,
Бо кілометри поміж нами.

Я так сумую за тобою,
Ще мить - впаду я на коліна,
Ще цілий місяць моя зброя
Втішати буде Україну.

Я так сумую за тобою,
Що, бачить Бог, приїду швидко.
З тобою я зазнав спокою.
Чекай мене, моя Лебідко!