Я кохаю

Евгения Гитальчук-Вирченко
"Та тобі він не пара!" - навколо казали.
А сьогодні й ти сам: "Я тобі не до пари!"
"Він не пара тобі, - і бабуся, і мати.
- Ти навкруг подивись, треба ж голову мати!"

Та хіба  розум серцю порадник в коханні,
Коли щем почуттів в наших душах до рання?
Ні, я долі без тебе не хочу, не знаю.
Я за тебе молюсь, я про тебе співаю.

І коли поруч ти - гори зрушить зумію
І до тебе мости прокладу через мрію.
Я за тебе молюсь, я про тебе співаю
І тихенько шепочу святе "Я кохаю!"