весняна зв! стка

Алёна Бабий
не весна,та я чую,як річка наспівує пташкам колискову
у цей час все навкруги починається від любові:
в мені квітне й розпускається трояндою полум'я пристрасті
я чекав на тебе,ховаючись у непомітної близкості

серце б'ється й відгукує відлунням твоє ім'я
та насправді невідомо,хто першим розпочав: ти чи я
залишаючись на відстані підступних кілометрів
моя люба дівчинко,я для тебе збудую карету!

і впряжу туди коней небесних,з янгола крилами
ти - єдина цариця цієї колісниці,мила моя!
командуй!наказуй!везтиму тебе до олімпа,богинє
і нехай все що було до цього безслідно згине

мені б ото лиш краєчком твоїх медових вуст надати
благословення: тебе усім собою кохати...


пташки принесли мені піснею весняну звістку:
- ваша чарівна пані,місьйо,вже доволі близько!..