Буде суд Великий

Любовь Соколик
Схаменіться! Досить горя!
Де порозуміння?
Це страшна бряцає зброя,
Не просте каміння!

Хрест'янин свого сусіда
З "градів" поливає,
Діток, бабу стару, діда
На той світ сплавляє!

Кожне свято - вже не свято,
Смерть у кожній хаті.
Де батог на тебе взяти,
Президенте клятий!

На який млин лієш воду,
Уряде двулікий?
З дідьком ти схвалив угоду!
Буде суд Великий!

19.01.2015г.