Агь рурси

Салим Герейбеков
Дигила гъайни цаби,
Кьаркьала гонабируй.
Дигахъуйла хIулбани,
Цаби дягI-миъ бицIахъуй.

Припев
Агь рурси баладара,
ХIу нам цаца дигахъуй,
ХIу багьандан хIал-жанра,
Нуни мяшт дирхIадируй.

ХIу мякьла хIаругьале,
Усес цаб нам ца гIязаб.
ХIу гьарахъле ругьале,
ХIулбани диру дахъ заб.

Лебил дунъя шабируй,
ХьанцIа нур царри дия.
ГIямру гьарахъле диркIуй,
Дархдикаби нушия.