Сьогодн знову, як колись

Настя Лисицина
Сьогодні знову, як колись
Такі знайомі і близькі
Єдиний раз не помились
Повільні рухи, не різкі.

Гарячим подихом печеш,
І геть порозліталися думки.
Тримаєш, та не бережеш.
Нам так бракує витримки.

Ти тільки не тікай!
Від долі не сховатись, знаєш?
Ти за руку тримай,
В очах любов не приховаєш!

З тобою поруч буду,
Куди б вітри нас не майнули.
Разом з тобою всюди
Аби в коханні ми тонули...