Донецьку!

Надежда Линник
Місто рідне моє,
Я люблю тебе душею,
Що з дитинства мала Є-
Батьківщиною моєю!

Твої вулиці стрункі,
Площ громади величаві,
Стрій каштанів-парубків,
Стан вербовий біля ставу.

Біг тролебусних рядків,
Будівельнії споруди,
Струм машин навпередки,
Тереконів справжнє чудо.

Ще й народ, що в тебе є,
Що живе тут и працює,
Він майбутнєє кує,
Долю кращую будує!

...Місто рідне моє,
Я люблю тебе душею,
Що з дитинства мала Є-
Батьківщиною моєю!

(ЛНД)

1995

(фото - интернет)