грати

Женя Мамаев
хіба ж стіни цієї кмнати - ґрати?
це від тебе залежить,
це тобі обирати,
але знай!
що, знаходячись серед людей,
доведеться
брехати

адже тільки коли надворі ніч
і тільки коли все у тумані,
люди не соромляться,
того, що вони п'яні