синцi

Оксана Кот
Твої дівчата з синцями під очима,
Що разом з димом ковтали власний страх.
Вони носили забагато гриму,
Твої дівчата з синцями на ногах.

Твої дівчата у порваних одежах,
Що віддавались мАрним почуттям,
Ковтаючи таблетки, не знали мЕжі,
Твої дівчата, із програним життям.

Твої дівчата з синцями на зап'ястях
Їх тонкі руки у шрамах та рубцях,
Вони шукали по підвалах щастя,
Твої дівчата з синцями на серцях.

листопад, 2014