сонячнiй

Оксана Кот
Не те щоб мені було аж так боляче,
і не те щоб я про щось шкодувала,
та на тій стороні вулиці (сонячній)
я на тебе щоранку чекала.

Ця безмежність повітря мінливого,
ці голоси із затишних кав'ярень,
я чекала чогось не фальшивого,
а отримала іще безліч марень.

Одна мить життя цілого кОштує,
просто впади цього ранку дощами,
А я колись надішлю тобі поштою,
листа про те, як я сильно чекала.