метелики

Оксана Кот
Скажи, що робити коли в душі зламали крила метелики?
Коли вже самотність поступово зсередини роз'їдає
Я п'ю вино із трохи надбитого келиха,
Таке відчуття що у цьому житті мене більш немає

Скажи, що робити, коли мерзнуть пальці навіть влітку?
Пам'ятаю й досі твої понуро-сірі очі, тривожні
Я сама створила собі красиву позолочену клітку,
І як не стараюсь, вилізти із неї не можу.

Скажи, що робити коли безкрайність світу тисне так важко?
Коли мої шляхи губляться десь серед незнайомих людей.
В моїх легенях живе невеличка пташка,
І ніхто її не випустить, та ніхто не вб'є.