Реальность

Максим Рябошапко
Триває у нас на Донбасі війна
І гинуть хлопці там наші
Але скажіть мені люди навіщо вона
Навіщо ці втрати безбашні

І в час цей для нас не легкий
Нема ні до кого довіри
Бо лише звук брехні терпкий
Слухаємо ми як звук ліри.

Але вірю я все таки в мир
І надія ніколи не згасне
І скажу вам люди нам не потрібний кумир
Бо все українцю підвласне.