Реальность2

Максим Рябошапко
Люди, люди українці ви що подуріли
Занадто великий кусень ви взять захотіли
Не дозволяйте цим продажним керувати вами
Ви ідете всі за ними як сліпі барани.

Чи не жаль вам тих людей котрих повбивали
І невинна в цім держава а лиш ми із вами
Ми спустилися до рівня дикої тварини
Ми давно уже не люди ми уже скотина
Переможців тут не буде ні в якому разі
І тому я закликаю припинить ці казні.