***

Да Квитка
вона дочка миру,волі народу
в неї гарна природа:
дрімучі ліси й широкі поля-
це моя рідна земля

багато чого відбулося з нею
знов ріки крові пролились на землю
але не зламати любові до рідного краю,
з кожним пострілом повстання зростає

з кожним днем віра сильніша
люди встають,йдуть
з кожним кроком країна сильніша
не сумуйте солдати, ми з вами тут