Чудовий день

Виктория Алексеевна Пчельникова
Який чудовий день.
Шумить в росі трава,
Цвітуть багряні квіти,
Зелений ліс дріма.
І сонечко, що духу,
Промінням б'є своім
На поле золотаве,
Та розмовляє з ним.

2002г