59-13-

Валео Лученко
Яблука з корицею. Запечені. Сочаться медом. 
На таці горняток двоє з порцеляни.
Духмяний чай, настояний на кардамоні.

На стелі промені останні сонця.
В сусідньому будинку, що навпроти
віконниці зачинені.
А в мене навіть штор нема.

І вуличка німа. Порожня.
Чи може просто безголоса.

Хтось босий піднімається по сходах.
Скрипить підлога.

У бога є для кожного шкоринка хліба
і скляночка вина терпкого.


22.01.2015 17:23

© Copyright: Валентин Лученко, 2015