Вiдчуй

Иринка Николенко
Безкрае небо ,синя гладь
Чаруе погляд ,благодать
I дивний спокiй полотна
Вируе думка не одна


У тишi спокiй наче гине
I в серцi нiжна пiсня лине
А силу вiра нам дае
В нагодi кожний раз стае


Та  вiдчай кане в небуття
Лишае свiтле почуття
Вiдчуй себе ,що ти  - людина
На щасття в в свiтi не едина


Добро неси - вiдчуеш дяку
I зраду не роби нiяку
Любов даруе щиру казку
Знiмае втому,бавить ласку


Ти посмiхнись i все вiдчуй
Повiр всьому i не дивуй
Збудуй свое життя чудовим
Свiтогляд буде кольоровим


14.09,2011 р.