З Днем нараджэння

Сергей Бука-Вороневски
    Харламаву Уладзіміру.
*******************************

Няхай не згасае ўсмешка на твары,
Наш слаўны,надзейны заўжды, юбіляр!
Здароўе крапчае, збываюцца мары,
Не гасне ў сэрцы кахання пажар!

Наш сябра і брат, наш маяк і апора,
Заўседы ў пошуку спраў і падзей,
Шчаслівы каб быў сення, заўтра, учора...
І радаваў нас, сваіх унукаў, дзяцей.

З Днем нараджэння!
    23.01.2015