Укра на

Ив Кабачек
Вставай, Україно, перлино землі
Боротись за кращую долю!
Вставай від лісів до степних ковилів
За щастя своє і за волю!

Вставай, Україно, козацький наш край!
Коня бойового сідлаєм.
За волю до бою, Вкраїно, вставай,
Бо іншого шляху не має!

Вставай, щоб недолю свою побороть!
Вставай від Карпат і до Дону,
Щоб вільним навік був вкраїнський народ,
Щоб всі були рівні у всьому!

Вставай, уже треті нам півні сурмлять.
На Хортиці кличуть до бою.
Вставай, Україно! До волі твій шлях.
Ми завжди ідем за тобою!       ІХ 1938р