Ярослав Мудрий!

Леся Танюк
Скіпетер надасть ЗАКОНЕ ПРАВО,
Важливо, Чи Цілі камінці,
Ми УКРАЇНЦІ,довго князювали
ЗАСЛУГОВУЄМО на КОБЗАРЕВІ ДНІ!

КРАЇНУ маємо, І.....мову СОЛОВ"ЇНУ
ВІКТОР ФЕДОРОВИЧ В УКРАЇНІ  ПРЕЗИДЕНТ
Ми вільні,давно усі МИ ВІЛЬНІ
В історії, є не один момент!..