Вiтання бабусi

Оксана Карцева Рыбкина
Сьогодні в родині нашiй ріднiй
Свято відзначаємо ми.
Свято у нашої у бабусі Ліди
На самому початку зими.

Ми - твої діти та рідні внуки
Вітаємо від усієї душі
Славимо ми твої добрі руки
Від нас у подарунок вірші

Нехай непомітно Роки минули
Так тече в річці вода
Мила кохана наша бабуля
Ти завжди у нас молода

Ти виглядаєш принцесою з казки!
Мудрість свою не тая,
Скільки любові, турботи і ласки
Дарує посмішка твоя

Руки втомлені вічно клопочуть,
Переживає весь час,
Тільки добра нам бажає і хоче -
Молиться вночі за нас

Як пироги вона смачно готує
Пальчики всякий оближе
Мила да славна наша бабуля
Наш найдобріший рижик

Нехай же весь час тобі буде відрадою
Успіхи і щастя дітей
Міцним здоров'ям частіше нас радуй
Радуйся і не старій!!!