Новый день

Инесса Степаненко
День новый – он лучше, чем прежний –
Несёт он возможности новые.
Да, будет она неизбежно
Среда на планете здоровая!

Наилучшие знанья из прошлого
Служат пусть нам для Грядущего,
Помнится только хорошее
В час непогоды текущий.

Пусть музыки дивной искусство
Поможет нам быть молодыми,
Преобразит мысли, чувства,
Чтоб стали мы непобедимы.
***


А день новий – колишнього він краще – 
Можливості несе нові до нас,
Щоб виконали ми свої задачі,
Настав щоб на планеті гарний час.

Нехай знання всі добрі із минулого
Нам зараз для прийдешнього послужать.
Ентузіазм, якщо, не позабули ми –
Зі словом  діло  разом міцно дружать.

Нехай  мистецтво музики чудове
 Нам допоможе бути молодими.
Життя настане світле та здорове,
Як  йти до цього справами своїми.
***


Фото из интернета