Моя дорога

Петр Янович
Усі дороги приведуть кудись,
куди моя веде - незнаю.
Та знаю, де б не був я, скрізь,
Хтось підштовхує в перед, я це відчуваю.

Постійно хтось шепоче - рухайсь,
просто каже - лиш не зупиняйсь.
Ти маєш ціль, ти маєш думать,
дивись на все, й лихе все відкидай.

Що заважає - усього позбувайся,
сміття, непотріб, гнів після образ.
Бо ти живеш і ця коштовність,
кожному дається з нас - лиш раз.

Отже коли тебе поставлять в кут,
або відразливо звернуться.
Усе забуть, як сажотрус,
все лишнє скинь і далі рухайсь.

Твоє життя, й тобі у ньому жити,
та не забувай ти одного.
Існує Бог і слід Йому коритись,
бо все твоє, життя, в руках Його!






21-22.11.14