КиEве мiй чарiвний

Галлий
Дозволь  освідчитись  в  коханні
Вдивляючись  у  сивії  літа
З  одним  єдиним  побажанням
До  віку  щастям  розквітай.

 
            
Києве  мій  чарівний.


Вальс  закоханим  містом  кружляє
На  майданах  лунають  пісні 
Святкувати  на  друзів  чекає
Рідний  Києве  мій  чарівний.

У  блакитному  ані  хмаринки
Віддзеркалює  сяйво  Дніпро
Навіть  збуджений  гомін  пташиний
Приховався  під  зелень  дібров.

Вальс  джерельним  струмком  витікає
Поміж  кручі  квітучих  садів
І  ходу  ні  на  мить  не  спиняє 
Спрямувавши  під  велич  мостів.

Де  могутні  дніпровськії  хвилі
Підхопивши  вітальний  привіт
Віднесуть  течією  за  милі
Найщиріших  послань  зорецвіт.

Вальс  вечірній  вирує  над  містом
Вітерець  причаївшись  стиха 
Ніч  запалює  небо  намистом
До  кохання  і  мрій  надиха.

Не  стомитись  співочім  майданам
Срібним  хвилям  майбутнє  долать
Оксамитово - білим  каштанам
Як  світанкам  одвічно  палать.

Вальс  розчиниться  за  небокраєм
У  безмежнім  сузір’ї  надій
А  в  душі  мов  відлуння  заграє :
Рідний  Києве  мій  чарівний.