***

Чарли Марс
Твої очі я не можу забути другий день.
Я побачив їх і потонув у цих сірих мріях.
Я здихався в голові своїх божевілень,
І ти так зненацька перевернула у мені все...

Такого не існує, але я знову відчуває себе собою.
Я дивлюся на цю загадкову посмішку і розумію,
Що в моєму серці шось йокнуло,
Але що? Ось цього чогось я не розумію...