Крик души

Ночные Огни
Відчуття безмежного, життєвого болю,
Коли в небезпеці душа твоя є.
Я прошу, я молю, та не зміниш вже долю,
Гірко крається-крається серце моє.

Я так хочу побачить блакитні ті очі,
Що натхнення на радість давали мені.
Я не сплю, а страждаю та плачу щоночі,
Моє серце палає в червонім вогні.

Не знаходжу я місця, коли ти десь страждаєш,
В тисячі кілометрах, хтось руйнує життя.
Ти один, ти в страху, але віру ти маєш,
Що ти зможеш змінити людей майбуття.