Хочу померти молодою

Ночные Огни
 Як хочу я померти молодою,
 Щоб моїх страждань не бачив світ!
 Я так хочу взять тебе з собою,
 Щоб захистить тебе від різних бід!

 Хочу я померти, від не щирого кохання,
 Щоб смерть була ця, як солодкий чай...
 Я буду вам усім передавать вітання,
 І як тебе люблю я, просто знай!

 Як хочу я померти молодою,
 Щоб ти не бачив моїх мук,
 А я візьму колись тебе з собою,
 Коли не буде чути, серця стук!